Bekijk hier ons aanbod van graflantaarns in brons en RVS. Neem voor meer informatie of vragen vrijblijvend contact op met Artea Grafmonumenten in Alkmaar, Nederweert of Veenendaal.

Graflantaarn Zwart vierkant met facetglas - Artea Grafmonumenten Graflantaarn Zwart rond met facetglas - Artea Grafmonumenten Graflantaarn Himalaya rond - Artea Grafmonumenten Graflantaarn Zwart hoekig met facetglas - Artea Grafmonumenten Graflantaarn Zwart rond met rookglas - Artea Grafmonumenten Graflantaarn Zwart rond met brons - Artea Grafmonumenten Graflantaarn Zwart rond met middenopening - Artea Grafmonumenten Graflantaarn RVS vierkant 23 cm hoog - Artea Grafmonumenten Graflantaarn RVS rond 24 cm hoog - Artea Grafmonumenten Graflantaarn RVS rond 21 cm hoog - Artea Grafmonumenten Graflantaarn brons 21 cm hoog - Artea Grafmonumenten Graflantaarn brons 25 cm hoog - Artea Grafmonumenten Graflantaarn brons met RVS deksel 20 cm hoog - Artea Grafmonumenten Graflantaarn brons 23 cm hoog - Artea Grafmonumenten Graflantaarn brons 29 cm hoog - Artea Grafmonumenten Graflantaarn brons 27 cm hoog - Artea Grafmonumenten Graflantaarn brons 19 cm hoog - Artea Grafmonumenten Graflantaarn brons 23 cm hoog - Artea Grafmonumenten

Wij hebben diverse graflantaarns in natuursteen, brons, messing en RVS. Vanwege de verschillende mogelijkheden in kleur, maat en vorm is er altijd een graflantaarn te vinden die op iedere grafsteen past. Al onze graflantaarns zijn geschikt voor het branden van kaarsen of het plaatsen van een elektrische kaars (LED-kaars) welke wij ook verkopen. Deze LED-kaars gaat ruim 10.000 branduren mee. Ook in ons assortiment is de zogenaamde ‘3-dagen’ en ‘6-dagen’ kaars, die van uitstekende kwaliteit zijn. De graflantaarns zijn tot in detail uitgewerkt en gemaakt van hoogstaande materiaalsoorten. Een graflantaarn is binnen ieders budget te vinden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod van graflantaarns in brons en RVS. Neem voor meer informatie of vragen vrijblijvend contact op met Artea Grafmonumenten in Alkmaar, Nederweert of Veenendaal.

U kan ook direct bellen met:

  • Artea Alkmaar: 072-5112560
  • Artea Nederweert: 0495-519990
  • Artea Veenendaal: 0318-525356

Artea Grafmonumenten heeft vestigingen in Alkmaar, Nederweert en Veenendaal en plaatst/levert grafstenen, grafmonumenten, urnen of urnenmonumenten door heel Nederland en België. Wij leven bij Artea Grafmonumenten uit de gedachte ‘onderscheid door creativiteit’. Veelal willen nabestaanden een ‘iets andere’ grafsteen dan een ‘standaard’ model. De kracht van Artea Grafmonumenten is het ‘creëren’ van een monument op basis van gesprekken. Onze adviseurs schetsen terwijl u verteld. Het is een vak van uitersten met het ontwerpen van grafstenen en urnenmonumenten. Werken met steen aan de broosheid van het leven: de dood. Artea Grafmonumenten brengt deze twee uitersten bij elkaar.

Volg Artea Grafmonumenten op Twitter en LinkedIn voor het laatste nieuws.

Klik voor honderden foto’s van grafstenen op één van onderstaande links:

Bijzondere grafstenen en bijzondere grafmonumenten bij Artea GrafmonumentenGrafstenen ruw, ruwe grafstenen en ruwe grafmonumenten bij Artea GrafmonumentenGrafstenen Glas, grafstenen met glas en grafmonumenten met glas bij Artea GrafmonumentenGrafstenen met RVS, grafmonumenten met RVS en RVS grafstenen bij Artea GrafmonumentenStandaard grafstenen, normale grafstenen, standaard grafmonumenten bij Artea GrafmonumentenLiggende grafstenen, grafmonumenten liggend en liggende grafmonumenten bij Artea GrafmonumentenGrafstenen voor kinderen, grafmonumenten voor kinderen en kinder grafstenen bij Artea GrafmonumentenGrafstenen dubbel en naast elkaar, dubbele grafstenen en dubbele grafmonumenten bij Artea GrafmonumentenGrafstenen met ruwe keien, grafmonument met ruwe keien en grafsteen ruwe kei bij Artea Grafmonumenten

Bekijk hier ons aanbod van graflantaarns in brons en RVS. Neem voor meer informatie of vragen vrijblijvend contact op met Artea Grafmonumenten in Alkmaar, Nederweert of Veenendaal.

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen

Artea Grafmonumenten

“Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheihttps://arteagrafmonumenten.nl/wp-content/uploads/2015/09/weijers.bloemendaal-alg-1.jpgd!

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Artea Grafmonumenten

Ik had nooit gedacht dat een keuze maken zo lastig zou zijn. Gelukkig heeft Artea mij goed begeleid bij onze keuze en wij zijn super blij met het eindresultaat!

Artea Grafmonumenten

Bij Artea werd goed naar ons geluisterd en men begreep wat we belangrijk vonden om in het monument terug te zien. Dat heeft geleid tot een heel mooi gedenkteken.

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.


AlkmaarVeenendaal

Artea Grafmonumenten