Standaard grafsteen en grafmonumenten bij Artea Grafmonumenten. Prijzen zijn inclusief BTW, plaatsen, tekst, fundament én garantie. Zie onderaan de pagina alle informatie. Neem voor meer informatie of vragen vrijblijvend contact op met Artea Grafmonumenten in Veenendaal  of Alkmaar. Grafstenen in heel Nederland. Standaard grafstenen

Standaard grafsteen. Prijzen zijn inclusief:

– BTW
– Gezandstraalde en ingekleurde tekst (tot 60 tekens)
– Betonfundament
– Transport en plaatsing (tot een straal van 50 km geldt geen meerprijs, daarbuiten in overleg)
– Split en/of tuinaarde
– 15 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten

Prijzen zijn exclusief accessoires

Door directe inkoop en fabricage in het land van herkomst hanteren wij voor de standaard grafsteen zeer scherpe prijzen, waar u direct van kan profiteren. Daarbij leveren wij de bekende AAA granietkwaliteit van Artea.

– Elk monument wordt gemonteerd met Hi-Tec granietkit
– De letters worden ingekleurd met een 4-laags verfsysteem voor een langere duurzaamheid
– Fundering t.b.v. grafmonumenten worden uitgevoerd met gelaste en extra stalen bewapening
– De letterplaten worden met doken (stalen pinnen) Hi-Tec verlijmd

 

Heeft u een vraag? Stuur dan een mailtje naar: info@arteagrafmonumenten.nl

Of bel direct met:

  • Artea Alkmaar: 072-511256
  • Artea Veenendaal: 0318-525356

Vergeet niet uw naam en eventueel telefoonnummer te vermelden. Het kan handig zijn om meteen even aan te geven welke begraafplaats het betreft,
omdat overal verschillende voorschriften gelden. Wij zijn van de meeste begraafplaatsen in Nederland op de hoogte van deze voorschriften.

Artea Grafmonumenten heeft vestigingen in Alkmaar, Nederweert en Veenendaal en plaatst/levert grafstenen, grafmonumenten, urnen of urnenmonumenten door heel Nederland en België. Wij leven bij Artea Grafmonumenten uit de gedachte ‘onderscheid door creativiteit’. Veelal willen nabestaanden een ‘iets andere’ grafsteen dan een ‘standaard’ model. De kracht van Artea Grafmonumenten is het ‘creëren’ van een monument op basis van gesprekken. Onze adviseurs schetsen terwijl u verteld. Het is een vak van uitersten met het ontwerpen van grafstenen en urnenmonumenten. Werken met steen aan de broosheid van het leven: de dood. Artea Grafmonumenten brengt deze twee uitersten bij elkaar.

Direct naar de overige categorieën van grafstenen en grafzerken:

Bijzondere grafstenenGrafstenen ruwGrafstenen GlasGrafstenen met RVSStandaard grafstenenStandaard grafsteenStandaard modellen grafmonumentenStandaard modellen grafsteenStandaard modellen grafsteen

Volg Artea Grafmonumenten op Twitter en LinkedIn voor het laatste nieuws.

Standaard grafsteen

Over Artea Grafmonumenten

Onze klanten aan het woord

Artea Grafmonumenten

Langs deze weg mijn/onze reactie op het grafmonument van mijn moeder. Onbeschrijflijk mooi!!

Artea Grafmonumenten

Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten hadden. De reflectie van de lucht en de bomen is perfect. Ons hartelijk dank.

Artea Grafmonumenten

We zijn zo tevreden met het resultaat en de begeleiding is fantastisch geweest. Hartelijk dank!

Artea Grafmonumenten

Wij willen Artea hartelijk danken voor de prettige samenwerking. We kwamen binnen en wisten echt niet wat we wilden. Met hun kundige begeleiding is onze grafsteen tot stand gekomen.

Artea Grafmonumenten

Wij zijn erg onder de indruk hoe mooi de grafsteen geworden is. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop we door jullie ontvangen zijn en geholpen hebben in het maken van de keuzes.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea Grafmonumenten hadden wij écht het gevoel dat we op het juiste adres waren. Artea bedankt!

Artea Grafmonumenten

We zijn erg tevreden over de grafsteen en de manier waarop invulling is gegeven aan de tot standkoming ervan en de plaatsing.

Artea Grafmonumenten

Bij Artea staan ze je met raad en daad bij en proberen jouw wensen uit te laten komen. Ze luisteren goed naar je en praten je ook niets aan wat jij niet wilt.

Artea Grafmonumenten

Heel hartelijk dank voor de plaatsing en verzorging van het grafmonument op het graf van mijn man. Het is mooi uitgevoerd, prachtige grafsteen. Dank voor de mooie grafsteen

Artea Grafmonumenten

“Ik wil Artea bedanken voor de keurige afwerking van het traject. Van begin tot eind voelde ik mij begrepen en dat gaf mij rust. Artea van harte aanbevolen!

Artea Grafmonumenten

Ik ben super blij met het eindresultaat. Een waardig afscheihttps://arteagrafmonumenten.nl/wp-content/uploads/2015/09/weijers.bloemendaal-alg-1.jpgd!

Artea Grafmonumenten

Wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ik wist goed wat ik niet wilde, maar wat dan wel ... Gelukkig hebben ze bij Artea alle geduld en ben goed begeleid.

Artea Grafmonumenten

Ik had nooit gedacht dat een keuze maken zo lastig zou zijn. Gelukkig heeft Artea mij goed begeleid bij onze keuze en wij zijn super blij met het eindresultaat!

Artea Grafmonumenten

Bij Artea werd goed naar ons geluisterd en men begreep wat we belangrijk vonden om in het monument terug te zien. Dat heeft geleid tot een heel mooi gedenkteken.

voor ieder een bijzondere grafsteen of monument

Over Artea Grafmonumenten

Artea Grafmonumenten heeft twee vestigingen: Alkmaar en Veenendaal. Onze creatieve medewerkers zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en gedenktekens. Op veel begraafplaatsen in Nederland komt u de fraaie, door ons vervaardigde grafmonumenten tegen. De liefde voor ons vak draagt bij tot het realiseren van mooie gedenktekens. Wij hebben begrip voor rouwverwerking en weten dat het proces om tot een heel “eigen” monument te komen tijd vergt. Met gedegen kennis van materialen, gevoel voor vormgeving en door ons in te leven in uw wensen, komen we altijd tot een grafmonument dat past bij uw dierbare overledene. Ieder mens is immers uniek en verdient een bijzonder monument.


AlkmaarVeenendaal

Artea Grafmonumenten